Big Brother Odds

När Big Brother Sverige sänds 2020 så är det för den elfte gången som den svenska varianten dyker upp i TV-rutan. Sedan första sändningen 4 september 2000 så har det varit ett både kontroversiellt och populärt program. Ett tecken på detta är att Big Brother har haft hem på ett flertal kanaler, däribland Kanal 5, TV11, Kanal 9 och Kanal 11. Efter att programmet legat i dvala sedan 2015 återupptogs det 2020 av TV4. Från första sändningen 10 februari 2020 kommer vi att under 100 dagar få följa deltagarna tills dess att en vinnare koras. Som vanligt handlar det om att som publikfavorit få stanna längst tid i Big Brother-huset. Vinnaren kan se fram emot en miljon svenska kronor.

Inledningsvis kommer de tolv deltagarna Alex Manzizila, Amilia Stapelfeldt, Antonia Johnson, Daniel Glasman, Isabel Pereira, Jasmine Armstrong, Julia Löfgren, Kim Kamal, Lisa Engh, Mergim Feka, Patrik Svensson och Sami Jakobsson att närvara i huset. Unikt för Big Brother 2020 är att åldersspannet är förhållandevis brett och sträcker sig från 21 till 51 års ålder.

Vad som skiljer årets säsong från tidigare, utöver att antalet dagar har utökats till 100, är att tittarnas inflytande numera är avsevärt mycket större. Därför kommer tittare att kunna dels interagera via ett stort antal digital kanaler, men även säga sitt genom en röstningsprocess som är mycket mer tillgänglig än under tidigare säsonger.

Betsafe har odds på Big Brother 2020. Oddsen finns under Odds -> TV-program -> Sverige -> Big Brother.