Skidskytte-VM odds – Få bästa oddsen på VM i skidskytte

Vilka tar flest guldmedaljer under VM i skidskytte 2023?

Vilka tar flest medaljer under VM i skidskytte 2023?

Fler odds på skidskytte-VM 2023 finns i menyn.

Skidskytte-VM 2023

Mellan 7 och 19 februari 2023 så kommer VM i skidskytte 2023 att utspela sig i Oberhof.

Evenemanget kommer att bestå av totalt tolv evenemang, där sprint, jaktstart, distans, masstart, och stafett utspelar sig i två upplagor fördelade på damer och herrar, medan singelmixedstafett och mixedstafett sker med blandade lag. Som vanligt arrangeras det hela av Internationella skidskytteförbundet (IBU), som sedan 2 juli 1993 varit den centrala punkten för allt skidskytte på internationell nivå.

De breda dragen avgör

Att undvika att spekulera i de individuella atleternas prestationsförmågor har kommit att bli ett sätt att på ett enklare sätt förhålla sig till de oklarheter som råder. För genom att istället titta på landsnivå, så kan man utröna rimligheten i att en viss grupp presterar bättre utan att behöva spekulera i enskilda individers förutsättningar. För under den rådande situationen så går det helt enkelt inte att vara säker på vilka som ens kommer att delta.

På så sätt utgör skidskytte-VM 2023 en utmaning för samtliga som är inblandade, oavsett om det handlar om att vara deltagande eller att vara en spekulant. Och det enda man med något mått av säkerhet kan säga är att de högpresterande länderna fortfarande kommer att storsatsa på sina atleter. Därför kan man åtminstone förlita sig på att engagemanget från de traditionella vinnarländerna fortfarande kommer att liga på hög nivå.