Betta på sport – Tjäna pengar på sportsbetting

Sportsbetting

Att betta på sport har blivit allt mer populärt och bara fortsätter att växa. Sportsbetting innebär i korthet att du satsar pengar på vem eller vilka du tror kommer att vinna matchen. Det finns mängder med olika spelbolag världen över som erbjuder sportsbetting och du kan betta på allt från fotboll och hockey till UFC och snooker.

Vad är sportsbetting?

Vad är sportsbetting? Att betta på sport handlar om att försöka förutspå resultat och vinna pengar. Spelbolagen tar fram odds som är sannolikheten att något specifikt inträffar, och efter dessa väljer du vad du ska betta på. Vinner du får du en vinst som står i relation till din insats och detta kan bli en hel del pengar om du har tur. Förlorar du får du inte tillbaka några pengar utan allt går till spelbolagen. Sportsbetting är ett sätt att göra matchen roligare och du kan med spänning följa event som fotbolls-EM, Hockeyallsvenskan och US Masters.

Livebetting för mer spänning

Livebetting innebär att du kan placera dina betts samtidigt som du följer matchen på TV eller via spelbolagens egna “livestreams”. Med andra ord kan du lägga dina bud samtidigt som du ser hur matchen utvecklar sig. Oftast får du även se statistik från den pågående matchen som kan hjälpa dig när du ska betta.

Vad går det att betta på i sport?

Att tävla om att vinna ligger i sportens natur och nu kan även du som åskådare vinna! Oavsett vad du är intresserad av vågar vi nästan lova att det går att betta på sporten. Vanliga sporter som ligger högt upp i bettingtoppen är fotboll, hockey och trav. Detta beror naturligtvis på hur populära sporterna är när det kommer till publik. På senare år har även E-sport kommit starkt och erbjuds nu av flera spelbolag.

När vi säger sportsbetting kanske du endast tänkte på att man tippar på vem som blir vinnare av matchen men det finns så mycket mer som kan skapa en enorm spänning matchen igenom och göra att du tar hem storvinsten. Det vanligaste när du bettar på sport är att du bettar på slutresultat och du väljer då mellan tre olika utfall:

1. Vinst till hemmalaget
X. Oavgjort
2. Vinst till bortalaget

Förutom slutresultat kan du betta på saker som resultat i halvtid och vem som blir målskytt i matchen. Vi på BraOdds.com samlar alla odds inom sportsbetting åt dig så att du enkelt kan hitta det du vill betta på och jämföra oddsen hos olika spelbolag.

Betta på sport där oddsen är som högst

Odds är förhållandet mellan din insats och din vinst. Varje spelalternativ har ett visst odds som är det som bestämmer hur mycket du vinner om ditt bett går in. Din insats multipliceras helt enkelt med oddset. Låt oss ta ett exempel – Oddset att Real Madrid vinner matchen mot Manchester United är 3.0 vilket innebär att detta händer i genomsnitt 1 av 3 gånger. Satsar du 100 kronor och Real Madrid vinner får du vinst på 300 kronor. Du kan därmed tjäna mycket pengar på att jämföra oddsen för att hitta de högsta innan du spelar. Du väljer alltid själv hur mycket pengar du vill lägga in som insats och påverkar därför hur stor din eventuella vinst kan bli.

Kan du tjäna pengar på sportsbetting?

Spel innebär naturligtvis en hel del tur men med god kunskap och eftertänksamhet kan du börja tjäna pengar på sportsbetting. Det första du behöver göra är att läsa på! Är det någon sport du är extra insatt i är detta ett bra ställe att börja på. Är du till exempel intresserad av fotboll har du oftast stor kunskap om hur sporten fungerar och koll på vilka lag som är bra och mindre bra. När du har hittat sporterna du vill börja betta på kan det vara bra att tänka på några saker.

Även om du vill tjäna pengar på sportsbetting får du inte glömma bort att ha kul. Betta på matcher du vill följa och upplev den dubbla glädjen när både du och ditt favoritlag vinner.

Bevaka sportoddsen på BraOdds.com

Med vårt exklusiva oddsverktyg får du alltid de hetaste oddsen inom sportsbetting. Luta dig tillbaka och njut av matcherna så tar vi fram de högsta oddsen åt dig. Vi listar dessutom endast godkända spelbolag med svenska licenser så att du alltid ska känna dig trygg när du spelar med pengar.

Du hittar våra oddstabeller i menyn längst upp.