Jämför odds på Allsvenskan 2024

Vilka vinner Allsvenskan 2024?

Paf
1,05
7,00
81,00
81,00
101,00
101,00
101,00
201,00

Allsvenskan 2024

Vill du se den bästa svenska fotbollen är det Allsvenskan 2024 som gäller. Den högsta serien bjuder på bra kvalitet och massor av snygga mål. Nu är det klart vilka lag som kommer att göra upp i säsongen 2024. Vi har alla odds på Allsvenskan så att du enkelt kan göra jämförelser och lägga de bästa spelen.

Kort om Allsvenskans historia

Många andra ligor har ändrat namn, bytt system eller sett andra stora förändringar. Allsvenskan har däremot rullat på sedan starten 1924. De enda förändringarna som skett gäller antalet lag, antalet omgångar och att viss anpassning gjordes av spelschemat 1959. Det berodde på det svenska vinterklimatet. För närvarande spelas Allsvenskan med 16 lag och över 30 omgångar. Vinnaren av Allsvenskan får kvala till prestigefyllda Champions League. Tvåan och trean får kvala till Europa League, tillsammans med vinnaren av Svenska Cupen.

Ett tips från oss på BraOdds.com är att bottenstriden ofta är minst lika intressant som toppstriden. Kampen om att få vara kvar är stenhård, inte minst på grund av betydelsen för klubbens ekonomi. När en klubb åker ur kan de få svårt att behålla sina bästa spelare. Du kan spela på vilket lag som hamnar på nedflyttningsplats. Vi har massor av odds på Allsvenskan 2024 från olika svenska spelbolag.

Odds Allsvenskan 2024?

Det går inte att komma undan att Malmö har varit riktigt bra de senaste åren. Deras framgångar har också lett till att de har mycket pengar att röra sig med. Rent sportsligt betyder det mycket att kunna värva rätt spelare och bygga exakt det lag som krävs för att gå hela vägen. Samtidigt ska heller inte Stockholmsklubbar som Djurgården, AIK och Hammarby underskattas. Minst ett av dem kommer nästan garanterat vara uppe i toppen och kriga. I övrigt har även Häcken, Norrköping och Elfsborg starka lag som under rätt förutsättningar kanske kan utmana om att vinna Allsvenskan 2024.

En sak är säker – serien kommer bli mycket spännande under 2024. Hittar du bra odds bör du överväga att lägga ett vinnarspel tidigt. Du får chans på högre utbetalning om du inte väntar tills alla favoriter har utkristalliserat sig. Vi har samlat de bästa oddsen från spelbolagen. Genom att göra jämförelser ser du till att lägga spel som ger rejält klirr i kassan när de går hem.

Allsvenskan betting

Om du följer hur oddsen utvecklar sig och vad experterna säger, ökar du dina egna chanser att lyckas. Hos oss hittar du massor av odds på Allsvenskan 2024. Vi håller oss dessutom till spelbolag med svensk spellicens. Det gör att du som spelare kan känna trygghet och vara helt säker på att det handlar om seriös spelverksamhet. Allsvenskan blir ännu roligare att kolla på om du bettat lite pengar som en extra krydda. Ytterligare ett tips är att spela live. När du själv ser på matchen och ser olika trender kan du utnyttja det och anpassa din betting. Med tiden kommer du att bli allt bättre på att upptäcka trender i matcher, samt se vilka spelare som är i storform.