Grupp F EM-kval

Vilka vinner Grupp F?

Högsta
odds
Lägsta
odds
No Odds Right Now

Grupp F: Går vidare från gruppspelet

Högsta
odds
Lägsta
odds
Malta1,001,00
Sverige1,101,10
Rumänien6,006,00
Norge21,0021,00

Kvalspelet till Europamästerskapet i fotboll 2020 (Grupp F)

Under Europamästerskapet i fotboll 2020 så har formatet ändrats på så sätt att grupperna kommer att spela sina matcher på två utvalda arenor någonstans i Europa. Totalt sett äger alla matcher rum på tolv olika platser. Detta för att se till att ett enskilt land inte överbelastas, och att fler får möjligheten att ta del av matcher på plats. De arenor där matcherna kommer att utspela sig är   Wembley Stadium i London, Allianz Arena i München, Stadio Olimpico i Rom, Olympic Stadium i Baku, Krestovsky Stadium i Sankt Petersburg, Arena Națională i Bukarest, Johan Cruyff Arena i Amsterdam, Aviva Stadium i Dublin, San Mamés i Bilbao, Puskás Aréna i Budapest, Hampden Park i Glasgow och Parken Stadium i Köpenhamn.

Grupp F består av Spanien, Sverige, Norge, Rumänien, Färöarna och Malta.  För oss svenskars del så har denna grupp beskrivit som något utav en mardröm, då Spanien, Rumänien och Norge anses vara tre lag på topp. Men finns det någon given vinnare?

Vem presterar bäst i grupp F?

Sverige, Spanien, Norge och Rumänien är tre länder med väldigt hög renommé inom fotbollsvärlden. Alla har relativt sett hög FIFA-ranking och har på senare tiden presterat väldigt bra.  Färöarna och Malta har däremot inte gjort något större avtryck i fotbollsvärlden. Sverige och Spanien är två primära kandidater i grupp f, och det är med största sannolikhet bland någon av dessa som vi finner en vinnare. Konkurrensen mellan länderna kommer att vara väldigt hög, och Färöarna och Malta kommer att behöva anstränga sig extra mycket för att få chansen att kvala. Få grupper i EM-2020 har så många riktigt bra lag som grupp f.